Blog

Pročitajte što je novo u Studiju 17!

Nedavno sam fotografirala jedno prekrasno malo krštenje koje se održalo u Crkvi Isusova Uskrsnuća u Sesvetskom Kraljevcu. Mila je svoj dan provela u krugu obitelji, a slavlje nakon obreda održalo se u Kaptolskoj kleti u samom centru Zagreba. U nastavku možete pogledati kako izgledaju fotografije s jednog divnog veselog krštenja.

Nedavno sam imala priliku fotografirati prekrasan interijer novootvorenog Logopedskog kabineta Gligora Segedi na Jarunu. Logopedica i voditeljica kabineta Jelena javila se sa željom da napravimo fotografije koje će moći koristiti na društvenim mrežama i webu, a koje će prikazati prostor i rad u kabinetu.

Prošlog tjedna imala sam čast fotografirati krštenje malog Davida koje se odvilo u crkvi Blaženog Augustina Kažotića u Zagrebu. Obitelj je htjela fotografije spremanja Davida za krštenje te grupne fotografije s kumovima i obitelji u svom domu, prije samog obreda u crkvi. U nastavku možete pogledati neke od fotografija Davidova velikog dana.

Fotografiranje parova na Gornjem gradu svaki put donese nešto novo, a ovog sam ljeta imala priliku upoznati jedan divan mladi internacionalni par. Rođena Zagrepčanka i njezin dečko Amerikanac odlučili su ovjekovječiti njegov prvi posjet Zagrebu i sretna sam što su me odabrali kao fotografa :)

Nedavno sam fotografirala novootvorenu ordinaciju dentalne medicine kako bi vlasnica imala slike za web stranicu koja je u izradi. Uz fotografiranje samog prostora ordinacije te opreme i detalja, dogovorile smo i fotografiranje poslovnih portreta, kao i rada s pacijentima. Samo snimanje trajalo je par sati, a neke od fotografija možete pogledati u...

Ilustriramo Vaše priče.