Blog

Pročitajte što je novo u Studiju 17!

Prošlog tjedna imala sam čast fotografirati krštenje malog Davida koje se odvilo u crkvi Blaženog Augustina Kažotića u Zagrebu. Obitelj je htjela fotografije spremanja Davida za krštenje te grupne fotografije s kumovima i obitelji u svom domu, prije samog obreda u crkvi. U nastavku možete pogledati neke od fotografija Davidova velikog dana.

Fotografiranje parova na Gornjem gradu svaki put donese nešto novo, a ovog sam ljeta imala priliku upoznati jedan divan mladi internacionalni par. Rođena Zagrepčanka i njezin dečko Amerikanac odlučili su ovjekovječiti njegov prvi posjet Zagrebu i sretna sam što su me odabrali kao fotografa :)

Nedavno sam fotografirala novootvorenu ordinaciju dentalne medicine kako bi vlasnica imala slike za web stranicu koja je u izradi. Uz fotografiranje samog prostora ordinacije te opreme i detalja, dogovorile smo i fotografiranje poslovnih portreta, kao i rada s pacijentima. Samo snimanje trajalo je par sati, a neke od fotografija možete pogledati u...

Ivona i Matija svoje su fotografiranje "odradili" baš prije početka mjeseca zaljubljenih. Našli smo se na Tuškancu i kasnije prošetali do Gornjeg grada uz razgovor o njihovoj vezi i planovima za budućnost. Iako je jutro bilo hladno, na trenutke nas je grijalo sunce, a par se zagrijao i prisjetivši se plesnih koraka koje su zajedno naučili u plesnoj...

Prije otprilike mjesec dana fotografirala sam krštenje jedne male Katarine u Župi Marije Pomoćnice na Knežiji. Sukladno mjerama, obred je održan u krugu obitelji i pod maskama, a u nastavku možete pogledati neke od fotografija.

U rujnu smo snimili još jednu kampanju za BÈSIDE dizajn. Ovaj put fotkali smo postere - proizvod s kojim je sve krenulo. Iako je riječ o predmetima za dizajn interijera, odlučili smo se na dinamičnu prezentaciju proizvoda te fotkanje u neuobičajenom ambijentu u okolici Autonomnog Kulturnog Centra Medika.

Ilustriramo Vaše priče.