Blog

Pročitajte što je novo u Studiju 17!

Iako su imali u planu puno veću proslavu, roditelji malog Luke Josipa organizirali su prekrasno malo slavlje krštenja najmlađeg člana svoje obitelji u vlastitom domu. Krštenje se održalo u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci u krugu obitelji, a na fotografijama koje slijede možete pogledati kako je sve izgledalo.

Prije nekoliko tjedana bila sam fotograf krštenja male Sofije koje se održalo u crkvi Sveta Mati Slobode na Jarunu, a obiteljsko slavlje bilo je u predivnoj Mrežničkoj kući.

BÈSIDE dizajn bave se minimalističkim dizajnom postera s dalmatinskim riječima, a od nedavno su isti printevi dostupni i na majicama. Za predstavljanje novog proizvoda snimili smo kampanju na ulicama Gornjeg grada, a neke od slika pogledajte u nastavku.

Logo je grafički oblik koji predstavlja vizualni identitet tvrtke ili projekta, a može se sastojati od stiliziranog imena, ikone ili njihove kombinacije. Iako mnoge firme imaju vrlo jednostavna rješenja za logo, to ne znači da je proces dizajniranja brz i jednostavan.

Poslovni portreti vizualna su reprezentacija osobe u kontekstu onoga čime se bavi. Fotografija bi trebala predočiti kompetenciju te služiti marketingu i brendiranju osobe ili firme koju predstavlja.

Pandemija koronavirusa u vrlo kratkom roku iz korijena nam je promijenila stil života; neki od nas više ne idu na posao, a mnogi fotografi osjetit će velike posljedice ove krize koja se dogodila upravo uoči sezone vjenčanja koja se sada uglavnom otkazuju.

Ilustriramo Vaše priče.