Komercijalna fotografija

Predstavite svoje usluge i proizvode kroz fotografije.

Transformirajte svoj brand

Komercijalna ili poslovna fotografija svaka je vrsta fotografije koja služi za predstavljanje i promociju poslovnih aktivnosti neke korporacije, tvrtke, obrta ili pojedinca. U komercijalnu fotografiju spadaju fotografije poslovnih prostora, poslovnih portreta te fotografije proizvoda. Fotografije proizvoda mogu se koristiti za kataloge u tiskanom izdanju, za webshopove ili općenito za online prezentaciju i prodaju, društvene mreže i reklamne potrebe.

Komercijalna fotografija - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb
Komercijalna fotografija - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Product fotografija

Fotografije proizvoda za webshop, katalog ili oglašavanje na webu i društvenim mrežama.

Komercijalna fotografija - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Brand fotografije i fotografije usluga

Fotografije koje prikazuju vaše proizvode, usluge i način rada te tako približavaju vaš brend potencijalnim klijentima.

Komercijalna fotografija - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Fotografije prostora

Fotografije ureda, ordinacija, studija, i ostalih prostora koje pozivaju potencijalne klijente da koriste usluge u Vašem prostoru ili da vide gdje nastaju Vaši proizvodi.

Komercijalna fotografija - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Poslovni portret

Predstavite lice koje stoji iza Vašeg branda na službenoj Web stranici, društvenim mrežama ili personalizirajte svoj životopis kako biste se istaknuli u gomili dok tražite posao.

Razmišljate o angažiranju fotografa?

Evo nekoliko razloga zašto je to dobra ideja!

  • Nemate vremena. Ukoliko prodajete usluge ili proizvode, logično je da prepustite fotografiranje nekome tko već ima potrebnu opremu i znanje umjesto da gubite dragocjeno vrijeme na edukaciju o fotografiji.
  • Želite se fokusirati na ono u čemu ste najbolji. Nema smisla da učite novu vještinu ukoliko vas ona ne zanima i ne treba Vam često. Ljudi koji uspješno vode posao delegiraju zadatke u kojima su slabiji ili ih ne zanimaju.
  • Ulažete u profesionalnu web stranicu. Ukoliko planirate investirati u izradu kvalitetne web stranice, ne želite ju ispuniti amaterskim fotografijama slabe kvalitete. Profesionalne fotografije koje predstavljaju Vaš brand učinit će Vašu stranicu privlačnijom i upečatljivijom.

Često postavljana pitanja

Pročitajte najčešća pitanja o cjelokupnom procesu fotografiranja. Ukoliko ne vidite odgovor na svoje pitanje, javite nam se!

Za samo fotografiranje obično je potrebno oko 30 minuta. To je dovoljno vremena da se opustite i na kraju dobijete portrete s kojima ćete biti zadovoljni. Isporučujemo Vam 10 najboljih obrađenih fotografija u punoj rezoluciji koje možete koristiti na društvenim mrežama, webu i u ostalim medijima.

Ove stavke mijenjaju se ovisno o raznim faktorima, stoga je najbolje da nas kontaktirate s detaljnijim informacijama o proizvodima za fotografiranje. Naime, proces fotografiranja i obrade nije isti za kartonske kutijice, staklene bočice ili primjerice nakit. Svaki proizvod zahtijeva različitu opremu i način obrade, a vremenski rok ovisi i o količini proizvoda.

Često je potrebno fotografirati sve navedeno kako biste privukli potencijalne klijente i svakako je moguće organizirati fotografiranje svih stavki! Iza nas su suradnje s raznim salonima, ordinacijama i lokalima, stoga nam se slobodno javite za detaljniji dogovor!

Čak i ako još uvijek nemate web stranicu za svoj posao, profesionalne fotografije pomoći će Vam u izgradnji branda, digitalnom marketingu te u vođenju profila na društvenim mrežama kako biste došli do što većeg broja potencijalnih klijenata.

Ilustrirajte svoju priču