Parovi

Stvorimo zajedno fotografije koje slave vašu ljubav!

Zabilježite svoju ljubav

Photoshooting za parove idealno je odvojeno vrijeme da zajedno doživite nešto novo i usput ovjekovječite trenutnu fazu vaše veze! Bez obzira na to što se na slici događa, ona s vremenom postaje dragocjena uspomena ukoliko je vezana uz važne ljude u vašem životu. Vaša veza više nikada neće biti u ovoj fazi, pa zašto ju onda ne zabilježiti?

Parovi - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb
Parovi - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Godišnjica

Photoshooting za parove idealan je način za obilježavanje važnih datuma kao što su godišnjice, Dan zaljubljenih ili nešto drugo. Iznenadite svoju drugu polovicu poklonom novog iskustva i prekrasnih uspomena!

Parovi - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Zaruke

Zabilježite sreću koju osjećate zbog vaših zaruka ili iznenadite svoju drugu polovicu i zaprosite ju u prisustvu fotografa - na taj način zauvijek ćete imati fotografije tog prekrasnog trenutka!

Parovi - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Prinova

Iščekivanje prinove predivan je i uzbudljiv period, ali to ujedno znači i da će se vaša mala zajednica drastično promijeniti. Zadržite uspomene na kraj jednog i početak drugog razdoblja vaše veze!

Parovi - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Mikro vjenčanje

Ukoliko planirate malo intimno vjenčanje i želite autentične fotografije najvažnijih trenutaka vašeg velikog dana, javite nam se za informacije o dostupnim paketima!

Razmišljate o photoshootingu za parove?

Evo nekoliko razloga zašto je to dobra ideja!

  • Pronađite sat vremena za sebe. Nema razmišljanja o poslu i obavezama, samo vi i novi doživljaj nakon kojeg ćete se osjećati još zaljubljenije!
  • Proslavite. Slavite godišnjicu, Dan zaljubljenih, useljenje, prinovu? Ili jednostavno želite pokloniti zajedničko fotografiranje i tako proslaviti svoju vezu? Ne treba vam puno povoda za slavlje, a fotografije koje će vam ostati uvijek će vas podsjećati na najljepše zajedničke trenutke
  • Steknite samopouzdanje. Planirate svadbu? Photoshooting prije velikog dana mogao bi vam uvelike pomoći da dan vjenčanja prođe opuštenije. Naviknut ćete se na fotoaparat i vidjeti da fotografiranje nije toliko strašno. Moći ćete uživati u trenutku, a to će se vidjeti i na fotografijama!

Često postavljana pitanja

Pročitajte najčešća pitanja o procesu photoshootinga za parove. Ukoliko ne vidite odgovor na svoje pitanje, javite nam se!

Photoshooting za parove traje sat vremena, a može se organizirati na području Zagreba i bliže okolice. Lokaciju možete izabrati prema vlastitim željama, bilo da je riječ o vašem domu, ili o nekoj lokaciji u gradu, prirodi, ili parkovima. Ukoliko nemate konkretne ideje, mogu vam predložiti neke lokacije te zajedno možemo doći do konačne odluke o lokaciji.

Većina parova s kojima sam radila nemaju baš nikakvog iskustva s profesionalnim photosessionima i to se nikada nije pokazalo kao problem. Moj pristup je opuštanje parova i poticanje da budu u interakciji jedno s drugim kako bi na fotografijama bili uhvaćeni spontani trenutci i što prirodniji prikaz njihova odnosa. Nema poziranja i namještanja, samo opušteno druženje s naglaskom na vašu međusobnu komunikaciju uz moje upute i sugestije kada su potrebne.

Ne postoji uniforma za ovakav tip photosessiona, baš sve je dozvoljeno! Jedino što savjetujem svojim klijentima jest da se međusobno usklade kako se ne bi dogodilo da je netko u sportskom izdanju, a netko u svečanoj odjeći. Ostanite vjerni svome svakodnevnom stilu ili se sredite kao za svadbu, odluka je u potpunosti na vama!

Obrađene fotografije s photosessiona u punoj rezoluciji šaljem na vašu mail adresu najviše dva tjedna od samog snimanja, a obično je to 30-ak fotografija. U ponudi su i paketi s izrađenim fotografijama u personaliziranoj ukrasnoj kutiji s drvenim USB-om te photobook, a za više informacija slobodno nas kontaktirajte!

Ilustrirajte svoju priču