Grafički dizajn

Izgradite svoj brand.

Oživite svoju viziju

Bez obzira na to u kojem ste stadiju vođenja svog posla, grafičko oblikovanje raznih materijala potrebno je kako biste što uspješnije komunicirali sa svojim klijentima. Ukoliko ste u procesu izgradnje svog brenda, svakako će vam trebati logo i vizualni identitet kako biste se lakše istaknuli na tržištu, a nudimo i dizajn ostalih promotivnih materijala koje trebate u svom poslu.

Grafički dizajn - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb
Grafički dizajn - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Logo

Logo je grafički oblik koji predstavlja vizualni identitet tvrtke ili projekta, a može se sastojati od stiliziranog imena, ikone ili njihove kombinacije. Izgledom može biti jednostavan, ali uvijek mora biti promišljen, privlačan ciljanoj publici i u skladu s uslugom ili proizvodom koji predstavlja.

Grafički dizajn - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Vizualni identitet

Vizualni identitet uključuje logo, tipografiju, vizuale i boje branda te uz pomoć konzistentne upotrebe komunicira s klijentima. Svojim stilom otkriva mnogo toga o samom brandu te klijentima govori kome je namijenjen, za što se zalaže i koliko je pouzdan. Zbog toga vizualni identitet mora komunicirati upravo s idealnim klijentima vašeg branda.

Grafički dizajn - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Vizitke

Živimo u digitalnom vremenu, no vizitke još uvijek ostavljaju dojam profesionalnosti i pojednostavljuju razmjenu kontakata. Ukoliko se često krećete među ljudima, bilo poslovno ili privatno, nije na odmet imati spremnu vizitku koja svojim dizajnom gradi vaš brend i ulijeva povjerenje potencijalnom klijentu.

Grafički dizajn - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Promotivni materijali

Bez obzira na tip posla kojim se bavite, vrlo je vjerojatno da će Vam u nekom trenu zatrebati grafičko oblikovanje promotivnih materijala. Studio 17 tu je za dizajn letaka, kataloga, bannera, plakata, cjenika i sličnih materijala koji u najboljem svjetlu predstavljaju Vaš posao klijentima i onima koji će to tek postati.

Razmišljate o angažiranju dizajnera za svoj biznis?

Evo nekoliko razloga zašto je to dobra ideja!

  • Prepoznatljivost. Konzistentan vizualni identitet prilagođen uslugama ili proizvodima koji nudi Vaša firma pomaže da potencijalni klijenti u moru konkurencije zapamte upravo Vas
  • Profesionalnost. Bez obzira na kvalitetu Vaše ponude, slika koju prikazujete prvi je doticaj potencijalnog klijenta s Vašim brandom. Važno je da taj prvi dojam odiše profesionalnošću i komunicira s Vašim idealnim klijentom.
  • Povjerenje. Vaša ciljana publika lakše će se saživjeti s Vašim brandom ako on i svojim vizualima komunicira svoje vrijednosti i usluge, bez obzira na to radi li se o upotrebi na internetu ili na tiskanim promo materijalima.

Često postavljana pitanja

Pročitajte najčešća pitanja o grafičkom dizajnu. Ukoliko ne vidite odgovor na svoje pitanje, javite nam se!

Prije dizajna loga potrebno je sakupiti sve bitne informacije: čime se firma bavi, tko su njezini klijenti, koja im je misija, gdje posluje, na koji način se oglašava itd. Zato je prvi korak razgovor ili razmjena mailova u kojem nam klijent daje potrebne informacije za dizajn loga. Tek tada na red dolazi brainstorming i osmišljavanje dizajna. Kada pošaljemo prijedlog dizajna, zajedno s klijentom razgovaramo o eventualnim izmjenama ako ih želi napraviti.

Osim osnovnog loga koji je lice Vašeg branda, dobit ćete i varijacije koje možete koristiti za neke specifične stvari (primjerice vertikalno i horizontalno postavljene ikona i naziv), kao i ikonu (favicon) za web stranicu. Sve varijacije dolaze u boji, te u crnoj i bijeloj varijanti.

Moguće je dizajnirati vizitke koje se uklapaju u postojeći vizualni identitet Vašeg branda. Potrebno je samo poslati materijale koje imate te informacije koje želite na svojoj vizitki.

Rok isporuke dizajna ovisi o kompleksnosti samog posla, stoga je nemoguće dati odgovor koji vrijedi za svaki slučaj. Ukoliko trebate dizajn loga ili bilo kakvih promotivnih materijala, javite nam se s detaljima kako bismo Vam poslali ponudu i procijenili rok isporuke!

Ilustrirajte svoju priču