Fotografije parova

Zabilježite svoju ljubavPhotoshooting za parove idealno je odvojeno vrijeme da zajedno doživite nešto novo i usput ovjekovječite trenutnu fazu vaše veze. U nastavku pročitajte zašto bookirati photosession te kako izgleda cijeli proces.Razlozi za bookiranje fotografa


Kvalitetno provedeno vrijeme

U ubrzanom tempu života pronađite sat vremena za sebe. Nema razmišljanja o poslu i obavezama, samo vi i novi doživljaj nakon kojeg ćete se osjećati još zaljubljenije!

Riješite se straha od fotoaparata

Mnogi se smrznu na sam spomen fotoaparata. Bez brige, nećete ispasti loše, ne morate znati pozirati niti se smijati na silu. Trebate samo uživati u trenutku i međusobnoj interakciji, a razmišljanje o tome kako će ispasti slike ostavite fotografu.

Ovjekovječite ovu fazu života

Znate onaj osjećaj kada naiđete na fotografiju i shvatite da je od tog trenutka prošlo 5 godina? Bez obzira na to što se na slici događa, ona s vremenom postaje dragocjena uspomena ukoliko je vezana uz važne ljude u vašem životu. Vaša veza više nikada neće biti u ovoj fazi, pa zašto ju onda ne zabilježiti?

Steknite samopouzdanje

Planirate svadbu? Photosession prije velikog dana mogao bi vam uvelike pomoći da dan vjenčanja prođe opuštenije. Naviknut ćete se na fotoaparat i vidjeti da fotografiranje nije toliko strašno. Moći ćete uživati u trenutku, a to će se vidjeti i na fotografijama!

Proslavite

Slavite godišnjicu, Dan zaljubljenih, useljenje, prinovu? Ili jednostavno želite pokloniti zajedničko fotografiranje i tako proslaviti svoju vezu? Ne treba vam puno povoda za slavlje, a fotografije koje će vam ostati uvijek će vas podsjećati na najljepše zajedničke trenutke.

Odgovori na najčešća pitanja


Koliko traje photoshooting i gdje ga je moguće organizirati?

Photoshooting za parove traje sat vremena, a može se organizirati na području Zagreba i bliže okolice. Lokaciju možete izabrati prema vlastitim željama, bilo da je riječ o vašem domu, ili o nekoj lokaciji u gradu, prirodi, ili parkovima. Ukoliko nemate konkretne ideje, mogu vam predložiti neke lokacije te zajedno možemo doći do konačne odluke o lokaciji.


Nemamo iskustva u poziranju pred profesionalnim fotografima, je li to problem?

Većina parova s kojima sam radila nemaju baš nikakvog iskustva s profesionalnim photosessionima i to se nikada nije pokazalo kao problem. Moj pristup je opuštanje parova i poticanje da budu u interakciji jedno s drugim kako bi na fotografijama bili uhvaćeni spontani trenutci i što prirodniji prikaz njihova odnosa. Nema poziranja i namještanja, samo opušteno druženje s naglaskom na vašu međusobnu komunikaciju uz moje upute i sugestije kada su potrebne.


Što trebamo obući?

Ne postoji uniforma za ovakav tip photosessiona, baš sve je dozvoljeno! Jedino što savjetujem svojim klijentima jest da se međusobno usklade kako se ne bi dogodilo da je netko u sportskom izdanju, a netko u svečanoj odjeći. Ostanite vjerni svome svakodnevnom stilu ili se sredite kao za svadbu, odluka je u potpunosti na vama :)


Kada ćemo dobiti fotografije i koliko će ih biti?

Obrađene fotografije s photosessiona u punoj rezoluciji šaljem na vašu mail adresu najviše dva tjedna od samog snimanja, a obično je to 30-ak fotografija.

U ponudi su i paketi s izrađenim fotografijama u personaliziranoj ukrasnoj kutiji s drvenim USB-om te photobook, a za više informacija slobodno me kontaktirajte!