Krštenja

Fotografije stvarnih trenutaka koji pune vaša srca!

Zadržite najvažnije uspomene

Dan krštenja Vašeg djeteta jedan je od onih koje ćete zauvijek pamtiti i rado se vraćati fotografijama kako biste oživjeli uspomene. U ponudi su razni paketi ovisno o trajanju fotografiranja te isporuci fotografija. Bilo da želite digitalne fotografije, izrađene fotografije u personaliziranoj ukrasnoj kutiji ili kvalitetan photobook koji ćete listati još godinama, obratite nam se s povjerenjem i saznajte više o paketima u ponudi.

Krštenja - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb
Krštenja - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Spremanje za krštenje

Fotografiranje pripremanja i oblačenja djeteta za krštenje ima posebnu draž zbog spontanosti koja nigdje nije jača nego kod kuće, a omogućuje vam da osim fotografija obreda zadržite i uspomene na prekrasne trenutke s obitelji.

Krštenja - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Fotografiranje obreda

Crkve često imaju specifičnu rasvjetu koja utječe na boje i kvalitetu fotografija, stoga je angažiranje fotografa idealan način da dobijete kvalitetne fotografije tog važnog trenutka dok vi u njemu uživate.

Krštenja - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Obiteljske i grupne fotografije

Bez obzira na draž spontanih fotografija i uhvaćenih trenutaka kojih možda niste ni bili svjesni, klasične grupne i obiteljske fotografije s ovako važnih događaja s razlogom su nezaobilazne u svim obiteljskim albumima.

Krštenja - Studio 17 - Profesionalna fotografija i grafički dizajn Zagreb

Proslava

Krštenja okupljaju obitelji i najbliže prijatelje, a takve rijetke trenutke zajedništva i veselja šteta je ne zabilježiti. Zadržite uspomene na proslavu zajedno sa svim dekoracijama, tortom, dragim gostima i spontanim trenutcima.

Razmišljate o fotografu na krštenju?

Evo nekoliko razloga zašto je to dobra ideja!

  • Stvarate uspomene. Vaše dijete jednog će vam dana biti zahvalno što može barem kroz fotografije doživjeti atmosferu tog posebnog dana.
  • Svaki detalj bit će zabilježen. Nakon toliko truda oko organizacije, dekoracije i gostiju, bila bi šteta da se svi ti detalji ne zabilježe.
  • Dobit ćete profesionalne obiteljske fotografije. Život s malom bebom sa sobom donosi puno obaveza. Iako vam je mobitel prepun fotografija vašeg djeteta, krštenje je idealna prilika da dobijete zajedničke fotografije koje ostaju za cijeli život.

Često postavljana pitanja

Pročitajte najčešća pitanja o procesu fotografiranja krštenja. Ukoliko ne vidite odgovor na svoje pitanje, javite nam se!

Ukoliko želite mali photoshooting doma prije obreda krštenja, bit će dovoljno oko pola sata fotografiranja. Važno je samo da ste svi gotovi sa spremanjem, osim krštenika kojeg možete obući i spremiti dok fotografiramo kako biste imali uspomene na spremanje. Također možete pripremiti i sve detalje koje želite na fotografijama kao što su krsna košuljica, svijeća i sl.

U ponudi imamo razne pakete koji mogu uključivati izrađene fotografije u personaliziranoj ukrasnoj kutiji ili photobookove u različitim formatima koje izrađujemo po Vašim željama. Također je dostupna i opcija fotografiranja s isporukom digitalnih fotografija putem maila ukoliko ne želite izrađene fotografije ni photobook.

Rok za isporuku obrađenih digitalnih fotografija u punoj rezoluciji je 2 tjedna od samog krštenja. Photobookovi se čekaju još dodatna 2-3 tjedna, taj dio ovisi o tiskari s kojom surađujemo pa Vas o tome dodatno izvještavamo.

Broj fotografija uvijek ovisi o više faktora - o tome koliko toga se događa, koliko imate gostiju te postoje li restrikcije kod fotografiranja samog obreda u crkvi, što nije često, ali ovisi o svećeniku. Sigurno je da ćete u svakom slučaju dobiti fotografije obreda te grupne i obiteljske fotografije nakon obreda, kao i sve ostalo što dodatno dogovorimo. Minimum isporuke je 70 fotografija po satu fotografiranja, no u velikoj većini slučajeva taj je broj dosta veći.

Ilustrirajte svoju priču